manoly rubio garcia

Dissenyo, escenografejo, dibuixo, friquejo,
visualitzo, fabrico, m'estampo i moriré.
Trans... i tant! #nb #ella

Posted In: 2007 · Cartelleria analògica · CSA Can Vies · Dibuixos · Pintura

10th maig 2007


Les meves primeres passes com a cartellista les vaig fer amb un ordinador atrotinat del CSA Can Vies, on durant una època vaig generar bona part de la cartelleria del centre social. Aquesta en motiu del 10è aniversari la vaig fer al 2007 des d’un exili a Granada. A partir de cartrons, guix i pintures reciclades (i un xic de retoc digital) vaig construïr aquesta peça amb molt d’amor.

Making-off


Un primer esbós per explicar la idea via mail a l’assemblea.

I el muntatge al sol a punt de ser fotografiat.

Altres suports


A banda del cartell principal d’aniversari sempre en generàvem més material extra, seguint la mateixa línia estètica amb les activitats específiques o companyes, com aquesta banda que vam fer aprofitant i rendibilitzant la impressió de gran tirada i format 100x70cm del cartell general.

A part també feiem impressions de copisteria A3 de menor tirada per a altres activitats:

No podia faltar el tiquet del mític Cercaquintos d’aniversari.

Aquí us deixo amb la invitació que vam fer arribar a tota aquella gent que havia format part de Can Vies en algun moment dels seus 10 primers anys.

Però també, i sortint-se del disseny general, vam fer aquesta altra invitació pública al Sopador d’aniversari. Aquell any ens vam motivar especialment i vam muntar un passatge del terror molt divertit al The Demanded Castle.

 

I per últim si voleu aquí podeu veure les pancartes que vam pintar per l’habitual jornada a la plaça Màlaga:

 

Can Vies Viu!