manoly rubio garcia

Dissenyo, escenografejo, dibuixo, friquejo,
visualitzo, fabrico, m'estampo i moriré.
Trans... i tant! #nb #ella

Posted In: 2015 · identitat · La Ciutat Invisible · Moda · Patronatge

20th octubre 2015

UNITED COLORS
OF LACIUTATINVISIBLE

Enguany fa 10 anys que vam començar a cooperar i aquest hivern tornem a portar les fantàstiques dessuadores Kosturitis. Dissenyades a Sants i fetes al Maresme. Per produir-les, però, necessitem el vostre suport i poder fer front a la inversió que suposen. Ens ajudeu?

 

Així començava el crowdfunding de 20 dies que vam iniciar l’octubre del 2015 per donar una empenta a la nostra línia Kosturitis de desuadores de producció local. El resultat va superar en escreix totes les espectatives des del primer dia.

I amb aquesta imatge d’aquí sota vam celebrar-ne el final amb alegria i explosió cromàtica:

 

El projecte de verkami en si va ser pensat com a dispositiu de promoció de les dessuadores. El mateix projecte parlava per si sol, amb un llenguatge clar, transparent i sincer. L’imaginari gràfic a crear va sorgir de forma molt natural a mesura que entràvem en diàleg directe amb les persones mecenes.

El punt de partida i la clau van ser les sessions fotogràfiques realitzades amb l’equip de La Ciutat Invisible i la dissenyadora de les dessuadores. Tota la campanya va girar al voltant d’uns fotomuntatges fets amb els primers prototipus de la dessuadora cosits amb felpa de color sport grey per a que tinguéssin un mínim de textura per acolorir. En un primer moment vam reivindicar els colors del cooperativisme amb aquestes fotos d’equip.

 

20 dies de verkami.
666 mecenes donant suport al projecte.
900 dessuadores personalitzades com a recompensa pel mecenatge.
1.000.000 de gràcies per la paciència que majoritàriament vau tenir <3

Per a més info podeu consultar el projecte aquí.

Entre tanta explosió de color va irrompre la Fedora Black per enamorar a les ànimes fosques <3

Però inevitablement el color va desbordar les nostres vides, i no podiem parar d’imaginar col·lectivament més i més combinacions. En aquest enllaç podeu consultar totes les combinacions que vam simular per encàrrec i que vam compartir via xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.