manoly rubio garcia

Dissenyo, escenografejo, dibuixo, friquejo,
visualitzo, fabrico, m'estampo i moriré.
Trans... i tant! #nb #ella

Posted In: 2021 · Arts Escèniques · Clara Peya · Disseny il·luminació · Espectacles / documentació · Led Pixel Mapping · madmapper

6th maig 2021El passat dissabte 1 de maig del 2021 la Clara Peya, que corria per Mallorca, em va entrar per si li podia preparar un set de llums per un concert de solo de piano que feia l’endemà a l’Auditori d’Alcúdia, en el marc del festival de circ Circaire. Dit i fet! Em vaig liar la manta al cap i en menys de 24 hores tenia preparada la proposta lumínica. Tot plegat sense conèixer plenament el repertori i intercanviant uns quants missatges de whatsapp per definir els feelings de cada tema. Va ser la segona vegada que feia les llums d’un directe musical i he de reconèixer que estic molt contenta i satisfeta del resultat a partir d’un proposta simple amb un contra de 16 pars convencionals i una base de tires LED a terra. Per mi, que sóc una apasionada de la música, treballar amb algú de la qualitat i sentiment de la Peya no té preu. Moltes gràcies per comptar amb mi, aquí estic per a futures liades!

Disculpeu la qualitat del vídeo, tant so com imatge va ser enregistrada per un smartphone però com a mínim fa una idea global de la composició. Les fotos són de José Luís Luna que va publicar en dos reportatges a Mallorca Music Magazine i també a Toma Jazz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.