manoly rubio garcia

Dissenyo, escenografejo, dibuixo, friquejo,
visualitzo, fabrico, m'estampo i moriré.
Trans... i tant! #nb #ella

Posted In: 2019 · gravat · I&Innocent Sound · Música · sound system

16th maig 2019


Personalment estic enamorada del concepte altaveus sense reixeta, tant estèticament com conceptualment ja que no protegir vol dir que confies en el públic assistent que protegirà el teu equip tant com tu o més, però la realitat s’imposa. Per això la solució havia de ser diferent, enginyosa i especialment maca.

Finalment també ens va sorprendre positivament el seu resultat acústic.

Seguint la línia general del projecte d’aconseguir muntar un Sound System amb els mínims recursos econòmics possibles, en comptes de comprar unes reixetes estàndar per a protegir els altaveus dels cops vam optar per tirar de contactes i aprofitar la CNC d’un colega que ens va gravar i foradar aquestes tapes exclussives amb el detall de la flor de la vida ja característic del nostre projecte.

Després d’unes primeres proves i ajustar-nos bé al tamany mínim de la fresa, vam produïr 6 tapes pels 4 subs de 15″ i pels 2 kicks també de 15″.

Però si bé la màquina ens obria camí, per acabar les tapes va haver-hi moltes mans per treure la feina de retirar tot l’adhessiu protector i acabar de buidar els preforats de l’aire abans del bolo de Terrassa.

Un darrer problema amb què ens trobariem seria trobar la distància ideal entra la membrana i el metacrilat ja que en un inici picava i això afectava al so, però amb unes alces fetes a mida amb la CNC i unes arandeles acotxades perque no vibrés ho vam resoldre fàcilment.

I aquí el resultat de com lluïa el nostre Sound el primer cop que va sortir al carrer.

I unes fotos maques que vaig fer aprofitant-lo c0m a filtre ;-P

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.