manoly rubio garcia

Dissenyo, escenografejo, dibuixo, friquejo,
visualitzo, fabrico, m'estampo i moriré.
Trans... i tant! #nb #ella

Posted In: 2018 · Arts Escèniques · Live Visuals · madmapper · Música

4th desembre 2018

La música i les visuals d’aquest vídeo van ser creats com a exercici del curs Mitjans Audiovisuals Aplicats a les Arts Escèniques desenvolupat al CIFO L’Hospitalet de Llobregat. Pensat per a generar una peça audiovisual que afrontés una escena sobre el suïcidi infantil dintre de l’obra de teatre NOU MIL·LÍMETRES de Lionel Spycher. Finalment vaig abandonar l’obra degut a la persistent falta d’educació i transmisogínia del director Joan Ollé. Miran-t’ho amb distància, resulta que aquesta peça audiovisual ha acabat representant el que és de justícia: si cauen Lluís Pascuals, que caiguin Joan Ollés. Jubilat i deixa pas, o cau!

La MÚSICA ha sigut produïda conjuntament entre JahNilo Daianai i Manoly Rubio Garcia durant una sessió de dub ploraner a Down-tempo a l’estudi de la I&Innocent Home. El resultat és un so fosc i distorsionat fruit de la deconstrucció de partitures midi de nadales a través de la distorsió per processos analògics amb compressors, delays, reverbs i phasers.

Les VISUALS han sigut generades 100% amb Madmapper per @missvisuales. Aquestes van ser plantejades sota un concepte de live show a través d’una controladora midi digital que permet controlar en viu tant la velocitat de l’edifici, la caiguda de superman o el tamany dels núvols i partícules, així com atributs relatius al color, brillantor o contrast.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.